Geld verdienen met e-mails lezen

Geld eurobiljetten

Geld verdienen met e-mails lezen klinkt als ongeloofwaardig, maar het kan echt. Bedrijven betalen er flink voor om jouw spam te laten lezen. Iedere dag krijg je natuurlijk al reclame binnen en het nadeel hiervan is dat je hier niet eens om gevraagd hebt. Het is mogelijk om jezelf voor een bepaalt programma aan te melden. Je ontvangt iedere dag een aantal e-mails die je mag bekijken. In de mail staat een button die je moet aanklikken als bewijs dat je het bericht gelezen hebt. Vervolgens krijg je een x-bedrag per mail die je gelezen hebt. Het bedrag is per bedrijf verschillend en kan een paar cent zijn tot een paar euro.

Inhoudsopgave

Direct een geldbedrag na aanmelding

Voordat je nog maar iets gedaan hebt kan je al beginnen met geld verdienen met e-mails lezen. Er zijn verschillende programma’s waar je jezelf voor kan aanmelden. Na de aanmelding wordt er een account aangemaakt en ontvang je een geldbedrag. Dit is vaak € 1 of € 1,50 maar het is een mooi begin aan het verdienen van echt geld bij het lezen van e-mails. Bij sommige systemen krijg je geen cash maar een waardebon die je kan inleveren.

Uitbetalen van je geld na het lezen van e-mails

Als je meedoet aan het programma dan moet je vaak een minimaal bedrag gespaard hebben voordat je kan gaan uitbetalen. Bij de meeste programma’s moet je minimaal € 10 verdient hebben met e-mails lezen. Sommige vragen iets meer bijvoorbeeld € 12,50 voor een uitbetaling. Mocht je vrienden aanmoedigen om ook e-mails te lezen voor geld dan krijg je een bonus. Dit kan soms oplopen tot wel € 1,50 per nieuw aangebracht lid. Het is dus heel lucratief om mails te lezen voor geld.