Tele2 webmail

Ben je klant van Tele2 en maak je nog geen gebruik van je eigen Tele2 webmail. Dan is het hoog tijd dat je leert hoe je deze webmail moet gebruiken. Op je webmail Tele2 inloggen is eigenlijk heel simpel. Het enige wat je ervoor nodig hebt is je gebruikersnaam en je wachtwoord. Je gebruikersnaam is eigenlijk je e-mailadres dat je hebt bij Tele2. Deze bestaat meestal uit je naam of iets anders en @tele2.nl. Het is ook mogelijk dat je e-mailadres eindigt op @zonnet.nl of @versatel.nl. Beide kan je gebruiken om je aan te melden op je webmail van Tele2.

Inhoudsopgave

Het wachtwoord bij Tele2

Omdat je geen tientallen inlog gegevens zou moeten onthouden, zorgt Tele2 ervoor dat je wachtwoord voor je webmail gelijk is aan je wachtwoord voor jouw persoonlijke Mijn Tele2 pagina. Dit wachtwoord wordt automatisch gekozen door Tele2, maar je kunt er ook voor kiezen om je password aan te passen. Dit kan je doen zodat je je wachtwoord eenvoudiger zou onthouden, maar let er wel mee op. Als je kiest voor iets dat veel te voor de hand liggend is, dan maak je het voor hackers wel heel gemakkelijk. Kies daarom altijd voor een combinatie van letters, cijfers en leestekens.

Koppel je webmail aan andere programma’s

Je kunt je webmail koppelen aan een e-mailprogramma. Denk daarbij aan Outlook van Microsoft, Apple Mail of Mozilla Thunderbird. Via de website van Tele2 kan je een stappenplan volgen om je webmail te linken aan deze programma‚Äôs. Ook ander webmailprogramma’s als Gmail en Hotmail zijn te koppelen aan je account.